Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΚΗΤ ΑΒΓ (6-14) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10 ΚΑΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.


Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 71/125 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.


Ο ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 107/125 ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ.
Ο ΣΑΚΗΣ ΝΤΕΝΙΚΟΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 100/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΑΚΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΩΝΤΑΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.


Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 75/125 ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΡΙΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ 1 ΒΑΘΜΟ.


Ο ΠΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ 84/125 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 21/40 ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
Ο ΣΩΤΟΣ ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 80/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΟΓΔΟΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου