Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΚΗΤ 2017

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ


ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ
6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΠΑΘΛΩΝ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΡΙΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ Ο ΓΙΩΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ 321

Η ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ "ΑΕΤΟΥ" ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

  ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΕΤΟΣ" ΝΕΣΤΟΥ - ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΚΗΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 & 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ.
  ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΡΙΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΜΕ ΝΕΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
  ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΑΜΕ.
  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΒΔΟΜΗ (7η) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ.
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.
 1. Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ (1ος) ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 83/125.
 2. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ (2ος) ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 75/125.
 3. Η ΟΜΑΔΑ Α ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΑΒΑΚΑ - ΝΤΕΝΙΚΟΡΑΚΗ - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΡΙΤΗ (3η) ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 321/375 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
 4. Ο ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 112/125 (ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ) ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΤΑΡΤΟΣ (4ος) ΣΤΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ.
 5. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΑΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 108/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΒΔΟΜΟΣ (7ος) ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 6. Ο ΣΑΚΗΣ ΝΤΕΝΙΚΟΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 101/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ 14ος ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 7. Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 103/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΤΕΤΑΡΤΟΣ (4ος) ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ (5ος) ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 8. Η ΟΜΑΔΑ Β ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΑΜΙΑΝΟ - ΚΟΥΤΑΛΙΑΓΚΑ - ΧΑΣΠΑΡΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 301/375 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΒΔΟΜΗ (7η).
 9. Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΓΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 102/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ 9ος ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 10. Ο ΠΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 96/125 ΚΑΤΕΤΑΓΗ 14ος ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 11. Ο ΣΩΤΟΣ ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 90/125 ΕΚΑΝΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΤΑΓΗ 17ος ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
 12. ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ 14 ΜΕΤΑΛΛΙΑ (3 ΧΡΥΣΑ - 3 ΑΡΓΥΡΑ - 8 ΧΑΛΚΙΝΑ) ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου