Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΝΙΚΗΣ.

Με ένα (1) κύπελλο και πέντε (5) μετάλλια, (2 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο) γύρισε η πενταμελής ομάδα των αθλητών του συλλόγου μας, (Αθλητικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ» Καβάλας) από τον πρώτο αγώνα σκοποβολής πήλινου στόχου, του Πανελληνίου πρωταθλήματος σκητ β & γ κατηγορίας, που έγινε το Σάββατο και την Κυριακή 7 & 8 Μαρτίου 2020, στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας είναι τα εξής :
Β κατηγορία : πρώτος νικητής Δημήτρης Βαβάκας, δεύτερος νικητής Σοφοκλής Κουταλιάγκας, τρίτος νικητής Αθανάσιος Χάσπαρης, όγδοος Πέτρος Στάθης.
Α κατηγορία : δεύτερος νικητής Αθανάσιος Ντενικοράκης.

Βετεράνων : πρώτος νικητής Αθανάσιος Χάσπαρης.


Επιπρόσθετα όλοι οι αθλητές μας βαθμολογήθηκαν στην κατηγορία τους, και οι πρώτοι νικητές μας, τέθηκαν εξ’ αρχής επικεφαλείς της αντίστοιχης βαθμολογίας, του Πανελληνίου πρωταθλήματος, των 26 αγώνων, που είναι για την ομάδα μας όλοι εκτός έδρας.



Αξίζει να αναφερθεί στο τέλος, ότι η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του συλλόγου μας, θα είναι πάλι στην Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου, και στην συνέχεια 4 & 5 Απριλίου στο Πλέβεν της Βουλγαρίας, στον πρώτο διεθνή αγώνα του 2020.


ΦΩΤΟ : ΠΕΤΡΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου