Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΣΤΗΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.


ΗΡΘΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ



ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΕΤΟ".

Στο κύπελλο (Ντιάνα) στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας στις 6 & 7 Απριλίου 2019, βρέθηκε για να αγωνισθεί η ομάδα σκοποβολής σκητ του Αθλητικού Συλλόγου "Αετός" Νέστου - Καβάλας, που κατάφερε και πρώτευσε (1η θέση) στο ομαδικό, κατακτώντας έτσι το κύπελλο του αγώνα και τρία (3) χρυσά μετάλλια, αντίστοιχα για τους αθλητές μας.
Η επιτυχία αυτή προήλθε από τις προηγούμενες ατομικές προσπάθειες των αθλητών του συλλόγου μας, κατά την διάρκεια του προκριματικού αγώνα, στον οποίον καταφέρανε με τις επιδόσεις τους μάλιστα, δύο εξ αυτών να προκριθούν  για να αγωνισθούν και στον τελικό αγώνα.


Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Ντενικοράκης με επίδοση 110/125, ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ, πέρασε δεύτερος στον τελικό, εκεί όπου από μηδενική βάση σύμφωνα με τον κανονισμό γίνεται νέος αγώνας για την κατάκτηση των μεταλλίων, στον οποίον τελικά κατετάγη πέμπτος (5ος) χάνοντας κάθε ελπίδα για δεύτερο ατομικό μετάλλιο.
Επίσης έχασε κάποιο άλλο μετάλλιο ο Παναγιώτης Παπαντωνίου που πέρασε και αυτός στον τελικό σαν τέταρτος με επίδοση 109/125, και έχοντας πραγματικά τις καλύτερες προϋποθέσεις για την νίκη σε σχέση με τους άλλους αθλητές μας περιορίστηκε τελικά στην τέταρτη (4η) θέση.
Ο τρίτος αθλητής μας Δημήτρης Βαβάκας με την υπολειπόμενη επίδοσή του 101/125, εξαιτίας ενός άσχημου γύρου με σκορ 17/25, συμπλήρωσε την ομάδα μας για την νίκη με συνολική επίδοση 320/375, και ταυτόχρονα της στέρησε την δυνατότητα ενός νέου συλλογικού ομαδικού ρεκόρ αφού το παλιό μας είναι 321 δ.


Υποσχόμαστε στους φίλους του συλλόγου μας πολύ σύντομα νέες αθλητικές εκπλήξεις. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου