Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

2019 ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΞΑΣΘΑΙ ΠΥΡ.


το πρόγραμμα των αγώνων των 3 πρώτων μηνών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΕΤΟΥ".

Με στόχους το διεθνές όριο των 114 δίσκων που είναι το εισιτήριο συμμετοχής σε επίσημους παγκόσμιους & πανευρωπαϊκούς αγώνες και βεβαίως την διάκριση, οι αθλητές Παναγιώτης Παπαντωνίου και Αθανάσιος Ντενικοράκης θα ταξιδέψουν στην Λάρνακα, για να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα της Ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019.

Τον επόμενο μήνα τον Μάρτιο, και πιο συγκεκριμένα στις 23 & 24 στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας σκοποβολής του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Ελλάδος που έχει αρχίσει, και περιλαμβάνει στο σύνολό του 9 αγώνες της Α1 & Α κατηγορίας και 26 της Β-Γ.

Στην συνέχεια ακριβώς μετά από μία εβδομάδα στις 30 & 31 Μαρτίου ομάδα 6 αθλητών μας θα μεταβούν και πάλι εκτός συνόρων για να συμμετέχουν στον διεθνή αγώνα που θα γίνει στο Πλέβεν της Βουλγαρίας με στόχους τις καλές επιδόσεις και μια διεθνή ομαδική νίκη.

Ο Απρίλιος περιλαμβάνει 2 πολύ σημαντικούς εγχώριους αγώνες που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα στις 6 & 7 Απριλίου στο Μαυροβούνι της Σκύδρας, και στις 20 & 21 Απριλίου στο Δρακόντιο της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα πρέπει να καταδείξουν την υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών μας, που αφορούν τις επιδόσεις τους που αυτές είναι συνδεδεμένες με τις διακρίσεις, ατομικές & Συλλογικές, και με τις ανάλογες βαθμολογικές απολαβές για την δύσκολη συνέχεια των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών.

Τέλος ενημερωτικά πρέπει να αναφερθεί ότι, χωρίς να διαθέτει το ανάλογο σκοπευτήριο η ομάδα σκοποβολής του "Αετού" διαθέτει αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, εκτός των γυναικών - νεανίδων, και μάλιστα έχει 5, τους περισσότερους αθλητές στις υψηλότερες κατηγορίες Α1 & Α, μεταξύ όλων των συλλόγων Πανελληνίως ακόμα και αυτών που διαθέτουν Εθνικό η Σωματειακό σκοπευτήριο. !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου