Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΜΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ 11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ 6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.


ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΔΥΟ (2) ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΠΑΘΛΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΔΥΟ (2) ΚΥΠΕΛΛΑ & ΕΝΝΙΑ (9) ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου 2018 στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου της Σκύδρας, έγινε ο προτελευταίος πρωταθληματικός αγώνας της Ολυμπιακής σκοποβολής του σκητ αβγ κατηγορίας, στον οποίον συμμετείχαν συνολικά (45) αθλητές από όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων έξι (6) αθλητές- σκοπευτές του Αθλητικού Συλλόγου "ΑΕΤΟΣ" Νέστου - Καβάλας.
Δυστυχώς λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν την πρώτη μέρα, περιορίστηκαν οι διακρίσεις και οι επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου μας, στην κατάκτηση δύο (2) μόνο μεταλλίων από όλες τις συμμετοχές μας που αναφέρονται παρακάτω :

  • Ο Θωμάς Μυστίλογλου με επίδοση 86/125, που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ, κατετάγη δεύτερος (2ος) στην γ κατηγορία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

  • Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου με επίδοση 105/125 κατετάγη τρίτος (3ος) στην α κατηγορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
  • Ο Σωτήρης Βαλούρδος με επίδοση 85/125 κατετάγη έκτος (6ος) στην β κατηγορία.
  • Ο Παναγιώτης Δαμιανός με επίδοση 92/125 κατετάγη 13ος στην α κατηγορία.
  • Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας με υπολειπόμενη επίδοση 90/125, των δυνατοτήτων του, κατετάγη 15ος στην α κατηγορία.
  • Ο Σάκης Χάσπαρης με υπολειπόμενη επίδοση 78/125, των δυνατοτήτων του, κατετάγη 16ος στην α κατηγορία και τέταρτος (4ος) στην κατηγορία των Βετεράνων.


Επίσης ήταν προγραμματισμένο από την αρμόδια Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, μετά το τέλος του αγώνα να γίνουν οι σχετικές απονομές των επάθλων, στους πρωταθλητές Ελλάδος στην Ολυμπιακή σκοποβολή του σκητ της β & γ κατηγορίας και α ζώνης του έτους 2017, στις οποίες βραβεύθηκαν συνολικά πέντε (5) αθλητές του Συλλόγου μας  που αναφέρονται παρακάτω :


  • Βαμβακίδης Αναστάσιος πρωταθλητής Ελλάδος στο σκητ γ κατηγορίας με κύπελλο & χρυσό μετάλλιο και πρωταθλητής στο σκητ α ζώνης με κύπελλο & χρυσό μετάλλιο.
  • Κουταλιάγκας Σοφοκλής δευτεραθλητής Ελλάδος στο σκητ β κατηγορίας με ασημένιο μετάλλιο & δίπλωμα και δευτεραθλητής α ζώνης  με ασημένιο μετάλλιο & δίπλωμα.
  • Μυστίλογλου Θωμάς τριταθλητής Ελλάδος στο σκητ γ κατηγορίας με χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και τριταθλητής α ζώνης με χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα.
  • Δαμιανός Παναγιώτης τέταρτος (4ος) αθλητής Ελλάδος στο σκητ β κατηγορίας  με χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και τριταθλητής α ζώνης με χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα.
  • Στάθης Πέτρος έκτος (6ος) αθλητής Ελλάδος στο σκητ γ κατηγορίας με χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα.


Πρέπει να σημειωθεί ότι από τις ανωτέρω βραβεύσεις εκκρεμεί άλλη μία αθλητή του Συλλόγου μας, του Παναγιώτη Παπαντωνίου για την Πέμπτη (5η) του θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος στο σκητ α κατηγορίας, που θα γίνει τον Ιούλιο μετά τους Πανελλήνιους αγώνες στα Χανιά.
Όμως δυστυχώς ούτε ο Συλλογός μας ούτε οι αθλητές του, έχουν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στην Κρήτη για αυτούς τους αγώνες, όχι μόνο για την συμμετοχή τους αλλά για κάτι καλύτερο ακόμα, από την προπερυσινή και περυσινή τρίτη (3η)  θέση της ομάδας μας, που την καθιστά επί δύο (2) συνεχόμενα χρόνια την καλύτερη ομάδα της Περιφέρειάς μας στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Δυστυχώς δύο φορές γιατί από κανένα φορέα δεν έχουμε την τύχη κάποιας οικονομικής βοήθειας για τον ανωτέρω αναφερόμενο σκοπό, έτσι καταλήγουμε ούτε το μετάλλιο που κατακτήσαμε δεν μπορούμε να παραλάβουμε αφού ούτε στην βράβευσή μας δεν μπορούμε να παραβρεθούμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου