Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ.

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΣΚΗΤ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΕΤΟΣ" ΝΕΣΤΟΥ - ΚΑΒΑΛΑΣ.

Με συνολικά τέσσερα (4) μετάλλια (2 ασημένια και 2 χάλκινα) και ένα νέο ρεκόρ περιφέρειας (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), στο αυξανόμενο ιστορικό επιτυχιών, επιστρέψανε οι αθλητές του Συλλόγου μας, από τους αγώνες (3 - 7) του πρωταθλήματος σκητ Ελλάδος αβγ κατηγορίας, που έγιναν το σαββατοκύριακο 14 & 15 Απριλίου 2018 στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας.


Η πρώτη επιτυχία του Συλλόγου μας ήρθε πριν την έναρξη των αγώνων, από τις οκτώ (8) συμμετοχές των αθλητών μας που ήταν η πολυπληθέστερη παρουσία αθλητών, μεταξύ των (48) αθλητών, όλων των συμμετεχόντων συλλόγων από την Ελλάδα.
Η δεύτερη επιτυχία ήρθε μετά το τέλος των αγώνων κατά την διάρκεια των απονομών των επάθλων στους νικητές, όπου οι αθλητές του Συλλόγου μας είχαν (4) φορές παρουσία στο βάθρο των νικητών, στις (4) διαφορετικές κατηγορίες που αγωνίσθηκαν από τις (7) συνολικά των αγώνων.
Η τρίτη επιτυχία του Συλλόγου μας προέκυψε από την κατάταξη  (3) αθλητών μας της Α κατηγορίας μεταξύ των (9) πρώτων θέσεων που βαθμολογούνται, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος σύλλογος. Υπενθυμίζεται η αριθμητική πρωτιά των (6) αθλητών της Α κατηγορίας που έχει φέτος ο Σύλλογός μας Πανελληνίως.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας και οι επιτυχίες τους είναι οι εξής ανά κατηγορία που αγωνίσθηκαν :

Α κατηγορία : 2ος Σοφοκλής Κουταλιάγκας (ασημένιο μετάλλιο) με επίδοση 115/125 που αποτελεί νέο επίσημο ρεκόρ Περιφέρειας και Συλλόγου (9 βαθμούς),
5ος Αθανάσιος Ντενικοράκης 110 (5 β.), 6ος Παναγιώτης Παπαντωνίου 109 (4 β.), 11ος Χάσπαρης Αθ. 105, 16ος Βαβάκας Δημ. 99, 18ος Δαμιανός Παν. 97.

Γ κατηγορία : 3ος Θωμάς Μυστιλόγλου (χάλκινο μετάλλιο) με επίδοση 83/125 και ανεβαίνει στην β κατηγορία του χρόνου. (7 βαθμούς)


Εφήβων : 3ος Κωνσταντίνος Βαβάκας (χάλκινο μετάλλιο) με επίδοση 58/125 και επίσημα πρώτη εμφάνιση. (7 βαθμούς)

Βετεράνων : 2ος Αθανάσιος Χάσπαρης (ασημένιο μετάλλιο) με επίδοση 105/125.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού (9-βγ κατηγορίας) των αθλητών του Συλλόγου μας θα είναι το πρώτο σαββατοκύριακο του επόμενου μήνα Μάη στο ίδιο σκοπευτήριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου