Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ "ΑΕΤΟΥ" ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ.


Άλλη μια νέα επιτυχία ήρθε να προστεθεί σε όλες αυτές που έχουν κατορθώσει τόσα χρόνια στην σκοποβολή πήλινου στόχου οι αθλητές του Συλλόγου μας.

Ο Πέτρος Στάθης στην πρώτη του χρονιά ενασχόλησης του με την αγωνιστική σκοποβολή, κατάφερε να κατακτήσει την Τρίτη θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα Μακεδονίας - Θράκης κόμπακ σπόρτινγκ, στην β κατηγορία ανδρών που συμμετείχε και για την διάκριση αυτή βραβεύεται από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος με μετάλλιο και δίπλωμα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της πριν λίγες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αθλητής του Συλλόγου μας συμμετείχε ταυτόχρονα και στο πρωτάθλημα σκητ Ελλάδος γ κατηγορίας, που κατάφερε επίσης να κατακτήσει την έκτη θέση (6η) Πανελληνίως και την τέταρτη θέση (4η) στην α ζώνη (πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδος).

Για αυτές τις επιτυχίες του συγκεκριμένου αθλητή, καθώς επίσης και των υπολοίπων (12) αθλητών του Συλλόγου μας, που καταφέρανε να έχουνε ανάλογες διακρίσεις-επιτυχίες και αυτοί στην σκοποβολή του πήλινου στόχου, θα πραγματοποιηθεί σύντομα ειδική τελετή βράβευσής τους από τον Σύλλογο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου