Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. !!!



ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΚΗΤ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΕΤΟΥ" ΝΕΣΤΟΥ - ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Πιο συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο 29 & 30 Απριλίου 2017 διεξήχθη στο σκοπευτήριο πήλινου στόχου του Δρακοντίου του Λαγκαδά αγώνες σκοποβολής σκητ και τραπ β-γ κατηγορίας με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας. Ο Σύλλογός μας Αθλητικός Σύλλογος "ΑΕΤΟΣ" Νέστου - Καβάλας συμμετείχε με 5 αθλητές του οι οποίοι με τις επιδόσεις τους καταφέρανε να διακριθούν με τις εξής επιτυχίες ο καθένας τους.



Στην Α κατηγορία ο Παπαντωνίου Παναγιώτης με επίδοση 112/125 που είναι ρεκόρ στο σκητ ανδρών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ρεκόρ Συλλόγου και επίσημο ατομικό ρεκόρ του κατετάγη 1ος κατακτώντας το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο.
Ο Ντενικοράκης Αθανάσιος με επίδοση 110/125 που είναι επίσημο ατομικό ρεκόρ κατετάγη 2ος και πήρε το αργυρό μετάλλιο.



Στην Β κατηγορία ο Δαμιανός Παναγιώτης με επίδοση 97/125 και 29/50 κατάφερε να πάρει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Κουταλιάγκας Σοφοκλής με επίδοση 102/125 ήταν πρώτος στον προκριματικό αλλά με επίδοση 17/30 στον τελικό, κατώτερη των δυνατοτήτων του, κατετάγη 5ος.



Στην Γ κατηγορία ο Μυστιλόγλου Θωμάς με επίδοση 59/125 που αποτελεί επίσημο ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο κατετάγη 2ος και πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι οι αθλητές του Συλλόγου μας στις μέχρι στιγμής βαθμολογίες όλων των κατηγοριών του πρωταθλήματος Ελλάδος βρίσκονται μέσα στις 3 πρώτες θέσεις στην Α & Γ κατηγορία και στις πρώτες 6 τιμητικές στην Β κατηγορία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου