Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ & ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΒΑΒΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΩΚΑΣ
ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΚΗΤ (ΑΒΓ) ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΙΣ 4 & 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΥΟΥ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ-ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΑΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 89/125 ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. !!


Ο ΤΑΣΟΣ ΦΩΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ 98/125 ΗΤΑΝ Ο ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΤΑ 7 ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ - ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΗ 5ος ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. !!!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΝΤΕΝΙΚΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 88/125 ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑΓΚΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 56/75 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ. !!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου